2019. július 18.
Elhunyt Várkonyi Andrea színésznő

Elhunyt Várkonyi Andrea színésznő

Hosszan tartó betegség után elhunyt Várkonyi Andrea, a Győri Nemzeti Színház színművésze. Napokban ünnepelte volna 39. születésnapját

Édesapját, Várkonyi Andrást sokan ismerhetik a népszerű magyar sorozatból a Barátok Köztből. Várkonyi Andrea a Budapesti Pedagógiai Szakközépiskolában érettségizett, majd az Aranytíz Musical Stúdió növendéke volt. Később elvégezte az Operettszínház mesterkurzusát és ismert színésznő lett. 2004-ben csatlakozott a Győri Nemzeti Színházhoz, ahol az Anconai szerelmesek vagy A vöröslámpás ház című darabokban játszott. A színház mellett, rendszeresen szinkronizált is.

 

A színésznőt szűk családi körben helyezik majd végső nyugalomra. A család teljes diszkréciót kért a ismerősöktől, rajongóktól és a sajtótól egyaránt. Békében szeretnék gyászolni elvesztett lányukat. Akik szerették a színésznőt az iram@t-online.hu címen nyilváníthatnak részvétet a családnak.

 

Megosztás

Éleslátásukról híresek, pedig egykor szemüveget hordtak

Hello Bulvár

Éleslátásukról híresek, pedig egykor szemüveget hordtak

  • 2018.09.5

Ahelyett, hogy Brad Pitt igéző szempárjára hivatkoznánk, mi inkább magyar nőket kérdeztünk meg arról, milyen az élet a lézeres szemműtét után. Ők négyen ugyanúgy, mint az amerikai színész, a legmodernebb orvosi technológiával, pár másodperc alatt szabadultak meg rövidlátásuktól.