2024. április 20.
Csak a fényképezőgépet tartotta meg a boldogi tolvaj

Csak a fényképezőgépet tartotta meg a boldogi tolvaj

A rendőrség bíróság elé állítási javaslattal fejezte be az eljárást a 26 éves boldogi férfi ellen, aki a hatvani vasútállomáson az egyik várakozó csomagjai közül ellopott egy kis táskát, a benne lévő értékekkel együtt.

A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a 26 éves férfi ellen, akit azzal gyanúsítanak a nyomozók, hogy április 10-én este fél 9 körül a hatvani vasútállomáson várakozó egyik utas figyelmetlenségét kihasználva eltulajdonította a padra letett csomagjai közül az egyik kis táskát, a benne lévő értékekkel együtt – írta a police.hu.

A sértett a helyszínen később felismerte az elkövetőt, akiről kiderült, hogy az ellopott fényképezőgépet a ruhájába rejtette, a többi műszaki tárgyat: a mobiltelefont, a pendrive-ot és memóriakártyákat pedig a mosdóban hagyta. A kiérkező járőrök elfogták a boldogi lakost és előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Az ellopott műszaki cikkeket a rendőrök lefoglalták, majd hiánytalanul visszaadták tulajdonosának.

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.