2024. április 19.

Ezekről kérdezheti Önt a KSH Hevesen

Az összeírást a KSH megbízásából a Statek Kft. fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik.

A korábbi évekhez hasonlóan a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre Hevesen. Az összeírási munkát a KSH megbízásából a Statek Kft. fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik.

A kérdések a munkaerő-felméréssel és kiegészítő felvételeivel, a lakosság utazási szokásaival, valamint a háztartások információs és kommunikációs technológiai eszköz-használatával kapcsolatosak. A válaszadásra kijelölt háztartások címe matematikai-statisztikai módszertani alapokon, véletlenszerűen került kiválasztásra, a válaszadás önkéntes.

Az adatfelvételekből származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalmi jellemzők feltérképezésében, így például a munkaerő-felmérés információin alapuló foglalkoztatottság és munkanélküliség nemzetközi standardoknak megfelelő mérésében – írta a hevesihirportal.hu.

Az adatfelvételek statisztikai célból történnek, az adatok kizárólag összesített formában kerülnek nyilvánosságra. Az egyedi adatokat bizalmasan kezelik, azok mások számára nem hozzáférhetőek.

Az adatfelvételről a +36/80-200-766 telefonszámon vagy a lakinfo@ksh.hu email címen kérhető további felvilágosítás.

Megosztás

Kutyabarát nemzet lettünk

Hello Ország

Kutyabarát nemzet lettünk

  • 2024.03.13

A pandémia óta egyre többen tartunk kutyát, a fiatal párok növekvő számban még az első gyermek érkezése előtt vállalnak „fur baby”-t, azaz négylábú családtagot.