2024. április 16.
Ez az elektromos roller beszáll a tömegközlekedés versenyébe

Ez az elektromos roller beszáll a tömegközlekedés versenyébe

Kicsi, de strapabíró, menő és gyorsan átalakítható – kell még valami?

Meglepően ötletes elektromos rollert dobtak a piacra, ami ideális lehet a városi közlekedés miatt bosszankodók számára. A rolleresek legnagyobb problémáját általában a gurulás és a tömegközlekedési közötti gyors váltások jelenik, ezért a Smartcircle egy olyan szerkezetet gyártott, ami pihekönnyű, jó teherbíró képességű, és egy hátizsákban is elfér.

A világ legkisebbé összecsukható és legkönnyebb elektromos rollere valóban forradalmasíthatja a guruló eszközök piacát. A hét kilós, szénszállal megerősített váz akár egy száz kilós embert is elbír, ráadásul egy hátizsákban is elfér.

A Smartcircle S1-es típusa 56 kilométeres sebességgel száguld, lítiumos akkumulátura pedig két és fél óra alatt feltölthető. A maxsebességet körülbelül egy óráig bírja az akkumulátor, de a lassabb iramnál két óráig is működik.

Az elektromos rollert tíz másodperc alatt összecsukhatjuk és egy hátizsákba rakhatjuk, ha kocsival vagy a közösségi közlekedés járműire szállunk át, és a munkahelyre és az elegánsabb rendezvényekre is könnyedén „becsempészhetjük”.

 

 

Megosztás