2018. december 14.
Feltámasztják a tárcsázós telefont

Feltámasztják a tárcsázós telefont

Nem is értjük, hogy a retro őrület korában miért kellett erre eddig várni.

Egyre kevesebb háztartásban van vezetékes telefon, ami a mobilforradalom következtében valahol érthető is. A hagyományosan ipari fejlesztésekkel foglalkozó Uji Tekuma cég azonban megtesz mindent annak érdekében, hogy ezt a ma már antiknak számító eszközt végre átrángassa a 21. századba.

A „Dreyfuss” telefon a klasszikus és a futurista formavilág ötvözetének tekinthető. A nosztalgiát ebben az 1937-ben gyártott Bell 302-es modell  dizájnja képviseli, viszont maga a tárcsa már egy érintőképernyőn található és természetesen a hagyományos verzió eredeti elnevezésére fittyet hányva vezeték nélkül is működtethető lesz.

(via trendhunter)

Megosztás

Kódolatlan csatornákat ajándékoz a UPC

Hello Trend

Kódolatlan csatornákat ajándékoz a UPC

  • CNM
  • 2018.10.8

Tizenkilenc nap, hét csatorna, több mint száz prémium film, sorozat és dokumentumfilm. A UPC Direct péntektől kódolatlan időszakkal jelentkezik minden ügyfele számára. A filmek és sorozatok szerelmesei, dokumentumfilm rajongók, de még a harcművészetek kedvelői is megtalálhatják kedvenc műsoraikat a FilmBox kódolatlan időszaka alatt október 5-tól egészen október 24-ig a UPC Directnél.