2018. december 14.
Itt az érintés nélküli okosvezérlő

Itt az érintés nélküli okosvezérlő

Többé nem kell könyékig merülni a telefonunkba, ha egy alkalmazást akarunk indítani, elég egy intés is hozzá.

A világ szerencsésebb felén érintőképernyős telefont birtokolni olyan alapvetés, mint ruhát viselni. Ezen eszközök használata normális esetben pofon egyszerű, ám ha épp nincs szabad kezünk, nemcsak problémás, de van, hogy veszélyes is.

Azonban aggodalomra semmi ok, itt a megoldás a Bixi érintés nélküli okosvezérlő képében. Ezzel a kis szenzorral többé kockázat nélkül válthatunk számot vezetés közben, elég, ha integetünk neki és menten kapcsolatba lép a telefonunkkal. Így működik:

 

Több dolgot is tud egyszerre kezelni

Szinte az összes okoseszközzel kompatibilis, ráadásul képes párhuzamosan két dolgot is egyszerre csinálni, tehát, maradva az előző példánál, vezetés közben tudunk egyszerre számot váltani és egy menő videót is készíteni a GoPro kameránkkal anélkül, hogy levennénk a szemünket az útról.

(via Mashable)

 

Megosztás

Kódolatlan csatornákat ajándékoz a UPC

Hello Trend

Kódolatlan csatornákat ajándékoz a UPC

  • CNM
  • 2018.10.8

Tizenkilenc nap, hét csatorna, több mint száz prémium film, sorozat és dokumentumfilm. A UPC Direct péntektől kódolatlan időszakkal jelentkezik minden ügyfele számára. A filmek és sorozatok szerelmesei, dokumentumfilm rajongók, de még a harcművészetek kedvelői is megtalálhatják kedvenc műsoraikat a FilmBox kódolatlan időszaka alatt október 5-tól egészen október 24-ig a UPC Directnél.