2021. szeptember 16.
Női kézilabda Bajnokok Ligája - Óriáskivetítőn nézhetik a győriek a Final Four meccseit

Női kézilabda Bajnokok Ligája - Óriáskivetítőn nézhetik a győriek a Final Four meccseit

A mérkőzések megtekintése mellett, hétfőn este a győri csapat ünneplésére is várják a drukkereket.

Óriáskivetítőn tekinthetik meg az érdeklődők Győrben szombaton és vasárnap a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének mérkőzéseit, amelyeken a címvédő Győri Audi ETO KC is érdekelt lesz.

A győri önkormányzat közleménye szerint a találkozók megtekintése mellett az együttes ünneplésére is várják a drukkereket – írta az MTI.

„Bármi is lesz az eredmény, a lányok egész éves munkájukkal kiérdemelték, hogy együtt köszöntsük őket, és köszönetet mondjunk a nagyszerű pillanatokért, csodálatos mérkőzésekért” - idézi a kommüniké Borkai Zsolt polgármestert.

Eleget téve a győriek és a csapat kérésének, idén nem vasárnap késő este, a budapesti döntő után közvetlenül, hanem hétfőn este 19 órakor tartják meg az ünnepséget a Dunakapu téren. Így a fiatalabbaknak és a munkába készülőknek sem kell kihagyniuk a köszöntést.

 

A négyes döntő programja (Papp László Budapest Sportaréna):

Szombat, elődöntők:

Győri Audi ETO - CSM Bucuresti (román) 15.15

Rosztov-Don (orosz) - Vardar Szkopje (macedón) 18.00

  

Vasárnap:

A 3. helyért 15.15

Döntő 18.00

Megosztás

A legjobb tippek őszi edzésekhez

Hello Sport

A legjobb tippek őszi edzésekhez

  • 2021.09.14

Véget ért a nyár és a nagy meleg is, ez pedig kedvez a szabadtéri sportoknak. A kinti mozgás segít elkerülni az őszi levertséget, a fáradtságot, sőt, a betegségeket is. Vagyis érdemes elkezdeni, de nem mindegy, hogy hogyan...