2019. április 23.
Jelentősen megnehezítheti a szarkák dolgát ez a tolvajbiztos telefontok

Jelentősen megnehezítheti a szarkák dolgát ez a tolvajbiztos telefontok

Amellett, hogy védi telefonját a külső behatásoktól, csak a megfelelő színkód megadása után nyílik ki.

A telefonok biztonságát eddig a készülékek belső működésén keresztül igyekeztek fokozni, bonyolultabb azonosítási folyamatokkal, jelszó kezelőkkel, de most a SafeSkin tok a külső védelmi vonalat tervezi megerősíteni. Amellett, hogy ütésálló anyagból gyártották, még egy speciális kódra is szükség van a kinyitásához.

Amíg a telefontok zárja tart, addig bekapcsolva marad a készülék is, ezzel megkönnyítve a nyomkövető alkalmazások munkáját, továbbá amennyiben a tok úgy véli, hogy a telefont ellopták, képes lezárni is azt és a billentyűzetét használhatatlanná tenni, egészen addig, amíg a megfelelő kódot meg nem kapja. És ha mindez nem lenne elég, még arra is képes, hogy a lopást követően nekikezdjen fülsértő 100 decibeles hangerőn szirénázni, az pedig köztudott, hogy a vijjogó zsebű ember gyanús.

(via trendhunter)

 

Megosztás

Holnap kiderül, mely éttermek Magyarország legjobbjai

Hello Trend

Holnap kiderül, mely éttermek Magyarország legjobbjai

  • 2019.02.24

A Dining Guide, mint hazánk legrégibb gasztronómiai platformja, évről évre a vendéglátás újabb területeit veszi górcső alá. Idén először az éttermi szerviz és az éttermek kávékínálata is fókuszba került, de újdonság az is, hogy hétfő este a Várkertben díjat kap az év koktélbárja is.