2018. december 14.
Jelentősen megnehezítheti a szarkák dolgát ez a tolvajbiztos telefontok

Jelentősen megnehezítheti a szarkák dolgát ez a tolvajbiztos telefontok

Amellett, hogy védi telefonját a külső behatásoktól, csak a megfelelő színkód megadása után nyílik ki.

A telefonok biztonságát eddig a készülékek belső működésén keresztül igyekeztek fokozni, bonyolultabb azonosítási folyamatokkal, jelszó kezelőkkel, de most a SafeSkin tok a külső védelmi vonalat tervezi megerősíteni. Amellett, hogy ütésálló anyagból gyártották, még egy speciális kódra is szükség van a kinyitásához.

Amíg a telefontok zárja tart, addig bekapcsolva marad a készülék is, ezzel megkönnyítve a nyomkövető alkalmazások munkáját, továbbá amennyiben a tok úgy véli, hogy a telefont ellopták, képes lezárni is azt és a billentyűzetét használhatatlanná tenni, egészen addig, amíg a megfelelő kódot meg nem kapja. És ha mindez nem lenne elég, még arra is képes, hogy a lopást követően nekikezdjen fülsértő 100 decibeles hangerőn szirénázni, az pedig köztudott, hogy a vijjogó zsebű ember gyanús.

(via trendhunter)

 

Megosztás

Kódolatlan csatornákat ajándékoz a UPC

Hello Trend

Kódolatlan csatornákat ajándékoz a UPC

  • CNM
  • 2018.10.8

Tizenkilenc nap, hét csatorna, több mint száz prémium film, sorozat és dokumentumfilm. A UPC Direct péntektől kódolatlan időszakkal jelentkezik minden ügyfele számára. A filmek és sorozatok szerelmesei, dokumentumfilm rajongók, de még a harcművészetek kedvelői is megtalálhatják kedvenc műsoraikat a FilmBox kódolatlan időszaka alatt október 5-tól egészen október 24-ig a UPC Directnél.