2024. április 16.
Elképesztő: NASA technológiával készült téli kabát

Elképesztő: NASA technológiával készült téli kabát

A Columbia 10 évvel ezelőtt debütált és azóta ikonikussá vált Omni-Heat hőszigetelő rendszerére építve az Omni-Heat Infinity egy teljesen új bélésrendszer megoldást fejlesztett ki.

A tudományos kutatások eredményeképp létrejött technológia képes optimális meleget tartani, miközben szellőzik is: inspirációját a NASA hővisszaverő technológiája adta. Az Omni-Heat Infinity megoldás lényege, hogy a kabát belsejében, a bélésszöveten található arany színű pöttyökből álló mintázat visszatükrözi és megtartja a test által a mozgás közben termelt természetes hőt. A rendszer így biztosít meleget anélkül, hogy csökkentené a kabát anyagának szellőzőképességét, vagy növelné az anyag tömegét. A korábban ismert Omni-Heat megoldásokhoz képest az Infinity 40%-kal magasabb arányban képes visszasugározni a testhőt, így magasabb mértékű hőmegtartó képességgel rendelkezik. A magyarországi választékban idén ősztől több mint 20 különböző kabát, bakancs és kiegészítő érhető el ezzel a vadonatúj technológiával. A márka történelmében ez az első olyan technológia, amely ilyen széles kínálatban debütál.

 

A Columbia egy kiterjedt világkampánnyal ünnepli a Omni-Heat Infinity megjelenését, amiben bemutatja az arany színű bélésanyag forradalmian új szerepét a szabadidős tevékenységekben. A globális kampány október 1-jén indult, és egész télen át tart audio, kültéri és nyomtatott csatornákon egyaránt. Az Omni-Heat Infinity technológiát a Columbia a természetesen a közösségi platformokon is bemutatja a márka sportolóinak, nagyköveteinek, és más olyan médiaszemélyiségek közreműködésével, akik segítik a kampány alatt a követők tájékoztatását és elköteleződését.

 

„Az Omni-Heat Infinity tovább bővíti a szabadalmaztatott technológiáink sorát, és alig várjuk, hogy bemutathassuk ezt a forradalmi innovációt a Columbia 83 éves történelmének eddigi legnagyobb kampánya során – mondta John Boyle, a Columba elnöke. – A kampányra természetesen jellemző lesz a Columbia védjegyének számító könnyed stílus, miközben azt is világossá tesszük, hogy az arany az új standard a melegítésben.”

 

A Columbia őszi technológiája éppen akkor kerül a piacra, amikor a szabadtéri tevékenységek kiemelt népszerűségnek örvendenek. A kampány célja éppen ezért az, hogy az emberek élvezhessék a kényelmet és a meleget, miközben szabadidős tevékenységeket végeznek.

 

Az Omni-Heat Infinity bevezetésének időszakában dzsekik, téli lábbelik, sapkák és kesztyűk kerülnek bemutatásra, férfiaknak és nőknek egyaránt. Az Omni-Heat Infinity kollekció kulcsdarabjai között szerepel a Labyrinth Loop Hooded Jacket, melyben az arany színű Omni-Heat Infinity bélésszövet alatt újrahasznosított, szintetikus pehely szigeteléssel rendelkezik. Tartós, kopásálló külső anyaga lepergeti a vizet, enyhén karcsúsított szabása, rövidebb állása, elasztikus mandzsettái és húzózsinórral zárható derékrésze sportossá teszik megjelenését.  Számos lábbeli is rendelkezik az Omni-Heat Infinity technológiával, beleértve a női KeetleyShorty utcai bakancsot is, ami kényelmet és sokoldalúságot nyújt a leghidegebb körülmények között is.

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.