2024. április 29.
Ezek a kiegészítők lesznek a szezon sztárjai idén ősszel: ezüst minden mennyiségben

Ezek a kiegészítők lesznek a szezon sztárjai idén ősszel: ezüst minden mennyiségben

A 2023-as őszi-téli trendek egyik kulcseleme a csillogás. Azonban a tervezők nagy része ebben a szezonban az időtálló és egyben minimalistább formatervezésű ékszerekre teszi le a voksát, a gyorsan pörgő és gyakran harsány mikrotrendek helyett. Nézzük meg, hogy pontosan mit jelent ez és milyen kiegészítőkkel fogunk találkozni idén ősszel és télen a boltok polcain és mit érdemes viselni, ha igazán trendik szeretnénk lenni.

 

 

Csillogás tetőtől-talpig

Az idei szezonban extra divatosak lesznek a szemet gyönyörködtető csillogó kreációk, legyen szó ruhákról vagy kiegészítőkről. Nem hiányoznak majd a strasszok a harisnyákról, a felsőkről és a változatos méretű, csillogó kövek az ékszereken is visszaköszönnek. A flittereket és a díszes köveket főként a hétköznapi és az elegánsabb viselet kiegészítőjeként használhatjuk. Azonban a legnagyobb divatházak szerint bátran bújhatunk akár tetőtől-talpig csillogó szettekbe is. Azonban, ha visszafogottabbak szeretnénk lenni, válasszunk csak egyetlen hangsúlyosabb elemet, ahol visszaköszön ez az ultra divatos trend.

 

Rózsákkal a romantikus mindennapokért

Ha szeretnénk, hogy a szettünk egy pillanat alatt tükrözze az aktuális trendeket, a megoldás egyszerűbb, mint gondolnánk. Csak tűzzünk fel egy textilből készült rózsát. A Valentino, az Emporio Armani vagy a Miu Miu divatházak kifutóin ékszerként, de öveket díszítve és brossként is megjelent a 2023-as év egyik eddigi legszebb kiegészítőjeként. Ha igazán elegánsak szeretnénk lenni, érdemes egyszínű anyagból készült rózsa fejet választani, az épp aktuális divatszínekben, mint például: a szürke különböző árnyalatai vagy az élénk piros.

 

Az örök ezüst

A szürke és az ezüst színek nem csupán a ruhák területén hódítanak idén ősszel, az ékszerek és a kiegészítők területén is számtalan formában köszönnek vissza. Az ezüst különböző árnyalatai nagyszerűen passzolnak a változékony időjáráshoz és az őszi színekhez, plusz pont, hogy mindenféle outfittel könnyedén harmonizálnak. A 2023-as trendek szerint a hosszabb fazonú ezüst nyakláncok igazán népszerűek lesznek, dobjuk fel velük bátran a hétköznapi szettjeinket. Ha pedig elegánsabb megjelenésre van szükségünk, válasszunk egy visszafogottabb, klasszikus fazonú, ezüst fülbevalót az alkalomhoz. 

 

Elegáns gyöngyök

A gyöngyök, ahogyan a fekete-fehér színpárosítás vagy az örökzöld kis fekete ruha, sosem mennek ki a divatból. Minden alkalomra jó választás lehet, és a sportos szettek kivételével számtalan helyzetben kölcsönözhet finom, nőies megjelenést számunkra. Egyszerűen kombinálhatjuk egy lezserebb, elegáns vagy egy alkalmi öltözékkel is. A legnagyszerűbb benne, hogy mindenkinek jól áll, azonban itt is érdemes az egyéniségünk alapján választani a színek és a fazonok tekintetében. Kísérletezzünk bátran a színekkel és próbáljunk ki az élénkebb, akár magenta színű gyöngyöket karkötő formában, ami a szezonban is divatos választás. “De nem csupán a trendek miatt érdemes pink gyöngyöket választani, ez a szín egyfajta belső erőt képvisel, és azt az érzékeny, intuitív, befogadó és nőies énrészünket jelképezi, aki önmaga és mások felé is szeretetteli együttérzéssel fordul“ - tette hozzá Gyöngyösi Szilvia, a ByGyöngyösi divatmárka alapítója.

 

 

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.