2024. április 27.

Tizenhét év fegyházat kapott a mezőtárkányi férfi, aki féltékenységből ölt

Ittasan előbb tenyérrel és ököllel, majd egy farúddal többször megütötte élettársát, aki ennek következtében meghalt.

Halmazati büntetésül 17 év fegyházbüntetésre ítélt az Egri Törvényszék kedden, első fokon egy férfit, aki megölte élettársát 2016 karácsonyán Mezőtárkányban. A bíróság különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésben, valamint felfegyverkezve elkövetett garázdaságban találta bűnösnek az 51 éves férfit.

A bíróság az ügyészség módosított vádiratában foglaltakkal gyakorlatilag megegyező tényállást állapított meg. A tényállás szerint a vádlott féltékeny volt, emiatt összeveszett élettársával 2016. december 25-én este. Ittasan előbb tenyérrel és ököllel, majd egy farúddal többször megütötte a nőt, aki ennek következtében meghalt – írta az MTI.

A sértett halálát egyebek mellett a fejet ért legalább kilenc ütés, különböző csonttörések és az orrcsont törése miatti vérbelélegzés, illetve ezek együttes hatására a keringés összeomlása okozta.

A másik vádpontban foglaltak szerint ugyanezen az estén a vádlott kapával kergetett meg két gyermekkorú petárdázót az utcán. A gyerekek egy telefonfülkébe bújtak, de a vádlott betörte ennek ajtaját.

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.