2024. április 20.
Tudja gyermekét mindig tökéletes körülmények között

Tudja gyermekét mindig tökéletes körülmények között

A Sense nevű szuperintelligens érzékelők gyakorlatilag mindenről tájékoztatják a tulajdonosukat.

A Sense egy szupermini, hordozható, kompakt szenzor, amely a felhasználókat a levegőben található szennyező anyagokról és egyéb fontos információkról tájékoztatja: a kis eszköz megfigyeli a légköri változásokat, ahogyan a közvetlen stimulánsokat is – hívja fel a figyelmet a TrendHunter.

A hőmérséklettől kezdve, a nedvességen és a levegő minőségén át a fényerőn keresztül akár a zajszintig és mozgásig számos hatást érzékel és elemez - a kis szenzort ráadásul nem csak otthon használhatjuk, de magunkkal is vihetjük bárhová: felhelyezhető akár a falra, vagy egy hátizsákra is.

 

Mindig kapcsolatban lehetünk vele

Az eszközt a MicroBot app segítségével, vagy az IFTTT-vel, az Amazon Alexa vagy a Google Home segítségével is használhatjuk.

A szenzor ezen felül nem igényel bonyolultabb karbantartási műveleteket, egyszeri installáció után teljesen magától működik és küld jelentést megfigyeléseiről, javaslatairól, így automatikusan mindig megkapjuk a legfontosabb információkat környezetünkről és a levegő minőségéről. A Sense ugyanis folyamatosan friss információval látja el tulajdonosát, emellett pedig különböző ajánlásokat fogalmaz meg arra vonatkozóan, hogy miképpen lehetne javítani a környezet minőségén.

Például, amikor nyáron autózunk, gyakran légkondicionálót használunk, a berendezés azonban növeli a széndioxid szintjét a járműben, így akár álmosíthat is – a Sense ilyenkor arra figyelmeztet, hogy szellőztessünk, és engedjünk be friss levegőt a légtérbe.

A kisgyermekeseknek hatalmas segítség, hiszen babamonitorként is használható, ami ügyel a megfelelő környezetre is. Az eszközre a Kickstarteren lehet lecsapni.

 

Megosztás